Napjainkban egyetlen kábel sem tud eleget tenni a kopásállóság, feszítőszilárdság, formatartás vagy ütésállóság követelményeinek megfelelő kábelvédelem nélkül.

A kábel védőcsöveknek (rugalmas csövek, kábelharisnyák, spirál csövek) meg kell felelni ezen követelményeknek, valamint védelmet kell nyújtaniuk a szennyeződés és nedvesség ellen, és az extrém időjárási körülmények között is ellenállónak lenniük. Társaságuk nem vállal kompromisszumot, ha kábelvédelemről van szó. Termékválasztékunkban megtalálhatóak kábel védőcsövek, kábeltömítések, kábelvédő tömítőgyűrűk, rugalmas csövek, tömszelencék és egyéb kábelvédő kiegészítők nem csak megfelelnek a jelenleg érvényes és elfogadott szabványoknak, hanem meg is haladják őket.

Minőségi kábelvédelem első kézből a legjobb gyártóktól!

Célunk, hogy partnereinket olyan eszközökkel lássuk el, melyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A több évtizedes működésünk során a visszajelzések, és saját tapasztalataink alapján válogattunk össze, hogy mely kábelvédelmi eszközöket forgalmazzuk. A termék kínálatunk folyamatosan bővítjük, hogy meglévő partnereinkkel még szélesebb körben tudjuk együtt dolgozni.

Miért érdemes tőlünk tájékozódni, ha kábelvédelemre van szükség?

  • Kábelvédelem széles választékban, akár azonnal raktárról is.
  • Segítünk a kiválasztási folyamatban és igény esetén szakmai tanácsadást biztosítunk
  • Versenyképes árak
  • 100% garanciavállalás

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a kábelvédelemmel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!