Az épületautomatika rendszerek szenzorok segítségével érzékelik a környezetükből származó információkat, ezeket feldolgozzák és a kapott adatok alapján automatikusan hoznak önálló döntéseket. Ezek a hálózatok felügyelik, befolyásolják és irányítják az épületekben zajló komplex technológiai folyamatokat.

Az ipari létesítmények esetében az épületautomatizálás sokkal komplexebb. A rendszernek több technológiai folyamatokat kell szabályoznia és ellenőriznie, mint egy lakóépület vagy akár irodaház esetében. Ezért az ipari létesítményeknél az épületautomatizálás során mindenképpen érdemes a minőségre fektetni a hangsúlyt. Társaságunknál a tapasztalt és jól képzett szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy segítségükkel Ön a lehető legjobb épületautomatizálási megoldást kaphassa.

Milyen épületautomatizáló termékek találhatóak meg a kínálatunk között?

  • Épület automatizálás – gesis – KNX
  • Épület automatizálás – gesis – LON
  • Épület automatizálás – gesis – RC (rádiós)

A Techika G.K.M Kft. elsősorban Wieland Electric GmbH által gyártott és kínált épületautomatizáláshoz szükséges termékeket forgalmazzunk. Az 1910-ben alapított Wieland Electric GmbH legfőképpen elektromos csatlakozók széles választékát kínálja, melyek az ipar majd minden területén alkalmazhatóak. A Wieland Electric GmbH innovatív termékfejlesztéseivel szakterületének egyik meghatározó cége.

Miért érdemes tőlünk választani az épületautomatizáláshoz szükséges termékeket?

  • Az épületautomatizáláshoz szükséges termékeket széles választékban, akár azonnal raktárról is.
  • Segítünk a kiválasztási folyamatban és igény esetén szakmai tanácsadást biztosítunk
  • Kiváló ár-érték arány
  • 100% garanciavállalás

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az épületautomatizálással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!